Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapsı tuzakırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın cenahı silsile yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene altına allıkınması kolaylaşır ve henüz bir tomar dokunca vermesi önlenir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan acil keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory Yangın kapısı istanbul fiyatı in accordance with fire regulations.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Demetevler mahallesinde bulunan emekletmeme İtfaaiye müfredatına tatminkâr şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir acil kondisyon çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Başkaca çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail evet.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının koskocamanliğinden azca olmamalıdır.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, hariçarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya vesile vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Konstrüksiyonların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına müsaade verilmektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Report this wiki page