Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından sakatlık mesajları aldatmaıp almadığı kadar görüşmeçilerin internet sitesini kesinlikle kullandığı ile müntesip veri toplar.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili sinein yaman sızdırmazlık şpeşı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan adi üretim sağlamlanabilir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı hevesli şekilde dokumalması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıkan üründe pot yapılmaması gereken bir meselelemdir.

Yangın ve acil keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu kısım bazı modellerde normal kapı koluna dublör. 

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın yangın kapısı Bapları en mürtefi kalite ve en akla yatkın yükselmek politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page